BIKE HIKE PADDLE

Eveline de Leeuw

 

Smedliden 1,

Edebäck

68392 Hagfors

Sweden

Tel: 0046(0)703499193

 

 

 

Copyright © 2019

 

Made by CreativePack.se

 

HOME

 

CONTACT

 

Teambuilding

 

BOEKING

 

AGENDA

 

VERHUUR

 

VIDEO

 

 

Het grote wildernis avontuur!


Dag 1

Aankomst bij Old Skool.

 

Dag 2

Het Jagerspad en aansluitend de Viking Games 2e editie. Het Jagerspad neemt je mee naar de manier van jagen in de prehistorie naar het heden... Je gaat natuurlijk zelf ook schieten. Ook met pijl en boog.

 

Lunchen: We gooien wat hamburgers op het vuur. Na de lunch: De Viking Games 2e editie. We hebben een aantal spellen bedacht. Het wordt een krachtmeting tussen de Vikingen en de Noormannen. (competitie)

 

Dag 3

Kanotocht. Wij brengen jullie naar Ekshärad. Jullie hijsen je aan boord van een kano.  Met de kano varen jullie een stukje de beroemde rivier "de Klarälven" af.  Onderweg is er voldoende tijd om te vissen of te zwemmen. Er zijn genoeg eilandjes of zandbanken om even aan te leggen. Zelf voor lunch zorgen. Je krijgt een kaart mee. (De tocht duurt ongeveer 3,5 uur inclusief lunch. Maar je kan er ook 6 – 7 uur over doen).

 

Dag 4

Overnachting op het vlot en een Tiny huisje. Vandaag hijsen jullie je aan boord van het vlot. Er zit een motortje op. Op het dak staat een ruime slaaptent. En we hebben nog een klein slaaptentje voor 2 personen. Er is een picknickbank aanwezig.  Slaapzakken meenemen.

 

Zo kunnen jullie overdag, 2 meren overcruisen en aansluitend een nachtje slapen op het vlot. Je krijgt een kaart mee met mooie plekjes om aan te meren.

Zelf voor eten zorgen.  Er is een BBQ aanwezig. Na de overnachting op het vlot reizen jullie af naar een mooi stuk natuurgebied. (zie dag 5)

 

DAG 5

Survival/bushcraft dag in een mooi stuk natuurgebied. Vandaag trek je de wandelschoenen aan en zullen we je meenemen diep het bos in. We gaan op zoek naar dierensporen, leren kaart en kompas te beheersen, leren vuur maken en verzamelen voedsel uit de natuur . Ook komen er een groot aantal bushcrafttechnieken aan bod!

 

Dag 6

MTB tocht (gewone fiets met 7 versnellingen zijn er ook). We hebben een leuke route uitgezet (vnl. downhill) vanaf de basis van Bike Hike Paddle.  Door het bos, een stukje over de beroemde Klaralvsbanan (vroeger het oude spoorlijntje van Karlstad naar Hagfors i.v.m. de staalindustrie), door Råda en uiteindelijk langs een meertje waar jullie nog even kunnen zwemmen.  Je krijgt een kaart mee. Zelf voor lunch zorgen.

 

Dag 7

Een fantastische (begeleide) rit met de quad. We hebben een prachtig parcours uitgezet, gecombineerd met een uitleg over de waterwerken in vroegere tijden, de winning van elektriciteit met behulp van waterkracht en het houttransport. Onderweg tijd voor een fika met koffie of thee/ ranja.

 

Dag 8

Helaas.... het vertrek is aangebroken....

Maar... met een rugzak vol ervaringen, was dit een vakantie om nooit meer te vergeten!

 

 

 

Boek hier programma 1

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

Voor gezinnen met kinderen vanaf 12 jaar

 

 

Wildernis verkennen!


DAG 1

Aankomst bij Old Skool.

 

Dag 2

Deze dag begint om ongeveer 11.00. De hele dag staat in het teken van Expeditie Vikingsson! Competatieve uitdagingen, opdrachten,  escape-room, schieten op het Jagerspad. Inclusief lunch.

 

Dag 3

Kanotocht. Wij brengen jullie naar Ekshärad. Jullie hijsen je aan boord van een kano.  Met de kano varen jullie een stukje de beroemde rivier "de Klarälven" af.  Onderweg is er voldoende tijd om te vissen of te zwemmen. Er zijn genoeg eilandjes of zandbanken om even aan te leggen. Zelf voor lunch zorgen. Je krijgt een kaart mee.

 

Dag 4

Survivalactiviteiten o.b.v een outdoorinstructeur op een prachtige locatie midden in het bos. Lunch: Veilig fikkie leren stoken en hamburgers bakken.... mmmm.... Kaart en kompas. In de loop van de dag een bezoek aan de watervallen. (Brattfället).

 

Met aansluitend: Jullie rijden zelf diep het bos in. Jullie overnachten in een Säter. (een grote blokhut) Geen  stromend water, geen elektriciteit. Zomaar in the middle of nowhere…. Hoe spannend is dat!! Water uit een bron, olielampen.

Avondeten: iets makkelijks om klaar te maken op open vuur. (zelf)

 

Dag 5

Na het ontbijt,  rij je terug naar de basis. Vandaar gaan jullie een mooie route fietsen. Door het bos, een stukje over de beroemde Klaralvsbanan (vroeger het oude spoorlijntje van Karlstad naar Hagfors i.v.m. de staalindustrie), door Råda en uiteindelijk langs een meertje waar jullie nog even kunnen zwemmen. Zelf voor lunch zorgen - op de terugweg van de Säter kom je langs een supermarkt.

 

Dag 6

Oriëntatieroute. Er is een schitterend route uitgezet. Een mix van vragen/opdrachten. Uiteraard staat hierin de natuur centraal.

Er gaat een gids mee. Zo gaan jullie de bossen op een heel andere manier verkennen. Onderweg een wildernislunch. Aan het einde van de tocht, gaan we een welverdiende coupe ijs eten.

 

Dag 7

Een fantastische (begeleide) rit met de quad. We hebben een prachtig parcours uitgezet, gecombineerd met een uitleg over de waterwerken in vroegere tijden, de winning van elektriciteit met behulp van waterkracht en het houttransport. Onderweg tijd voor een fika met koffie of thee/ ranja

 

Dag 8

Helaas .... het vertrek is aangebroken.... Maar... met een rugzak vol ervaringen, was dit een vakantie om nooit meer te vergeten!

 

 

 

Boek hier programma 2

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.

450

sek pppd

Voor gezinnen met kinderen vanaf 12 jaar

Programma 1

Programma 2