BIKE HIKE PADDLE

Eveline de Leeuw

 

Smedliden 1,

Edebäck

68392 Hagfors

Sweden

Tel: 0046(0)703499193

 

 

 

Copyright © 2019

 

Made by CreativePack.se

 

HEM

 

KONTAKTA

 

Teambuilding

 

BOKNING

 

DAGORDNING

 

UTHYRNING

 

VIDEO

 

Lek bra i en

vacker skog


Dag 1 – Ankomst

Ankomst till minicamping OldSkool.

 

Dag 2 –   Viking Games

Ett roligt familjespel där alla kan gå med.

Vi gör lag och startar Vikingspel!

På eftermiddagen mäter vi våra bågskyttekunskaper ....

Vem är den bästa bågskytten?

Lunch ingår.

 

Dag 3 - Kids Wilderniss turné

En guide väntar på dig och tar dig och din familj ut för en promenad i naturen. Detta vildmarkspass leder dig genom en del av en underbar gammal skog. Du går med kompass och du hittar alla slags frågor. Vi lär barnen grundläggande bushcraft färdigheter under vägen. Efter lunch letar vi efter skatten, var kan det vara?

Klockan 16.00 avslutar vi denna fantastiska dag.

 

Dag 4 - Kids Rafting turné

Nära Råda ligger en vacker sjö. Vi har valt ut denna plats för att du kan gå väldigt långt ut innan det blir djupt. Helt perfekt för de mindre barnen. Säkerhet är våran första prioritet. En dag av nöje nära och i vattnet. Vi ska bygga vår egen flotte och testa den! Alla hjälper till. På stranden ska vi göra upp en eld. Kanske fångar vi lite fisk och kan kasta den på grillen eller .... Vem gillar pannkakor?

Vi tar också med kanoter och kajaker. På eftermiddagen testar vi motorbåten (och kanske vågar du hoppa på bananen ...)

 

Dag 5 - Övernatta på en flotte med ett litet hus

Idag går du ombord på en flotte. Flotten är motoriserad. På taket på flotten är ett stort tält att sova i. Och vi har ett annat 2pers tält på däck. Det finns ett picknick set att sitta på. Det enda du behöver ta med dig är sovsäckar. Du kan korsa över 2 stora sjöar och sova på flotten under den vackra himlen med tusentals stjärnor ...

Du får en karta. Ta hand om mat själv. Det finns en grill på flotten.

 

Dag 6 - Kids Survival Trail

Efter den vackra natten på flotten, reser du till vildmarken igen. Vi har bara skapat ett äventyrs spår för pojkar och flickor! Vid lunchen gör vi en eld och äter något. Efter lunch fortsätter vi äventyrsspåret. I slutet av spåret får du ditt eget överlevnadsdiplom.

 

Dag 7 - MTB spår

Du kommer att cykla över tysta vägar genom naturen, med en bra chans att upptäcka vilda djur. För det mesta nedförsbacke, på grusvägar i skogen och du cyklar en del av den berömda Klarälvsbanan. Klarälvsbanan är en cykelväg, gjord på den gamla järnvägen mellan Uddeholm  och Karlstad. Denna järnväg användes förr i tiden för stålproduktionen. I slutet av resan passerar du en sjö där du kan simma ett tag. Du får en karta. Ta hand om lunch själv.

 

Dag 8 - Tyvärr

Din resa har slutat ... men du har lärt dig så mycket, så du kan berätta många historier hemma!

 

 

 

Boka här program 1

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

FORM SEND!

Barn-program 1

 

Arbeta hårt på nöje


Dag 1 - Ankomst

Ankomst till minicamping OldSkool.

 

Dag 2 - Expedition Vikingsson

Den här dagen börjar klockan 11. Hela dagen har vi spel baserat på Expedition Vikingsson!

Konkurrens, överlevnadsförmåga, uppdrag, escape-room, jaktspår. Vi mäter också dina bågskytte kunskaper ... .. Lunch ingår.

 

Dag 3 - Överlevnad

Survival-aktiviteter och bushcraft med en utomhusinstruktör vid ett vackert läge nära vatten och i skogen. Lunch: Att lära sig att göra en eld säkert och därefter lagar vi hamburgare ... mmmm .... Senare på dagen ska du besöka vattenfallet (Brattfället) och därefter: Du kör till ett Säter (stuga) 10 km in i skogen. I mitten av ingenstans…. Hur spännande är inte det! Inget rinnande vatten, ingen el. Vatten ur en brunn, oljelampor

Kvällsmat: Du måste göra något själv vid öppen eld ... .. En riktig vildmarksmåltid

 

Dag 4 - MTB spår

Du kommer att cykla över tysta vägar genom naturen, med en bra chans för att upptäcka vilda djur. Nedförsbacke, på grusvägar i skogen och du cyklar en del av den berömda Klarälvsbanan. Det är en cykelväg, gjord på den gamla järnvägen mellan Uddeholm och Karlstad. Denna järnväg användes förr i tiden för stålproduktionen. I slutet av resan passerar du en sjö där du kan simma ett tag. Du får en karta. Ta hand om lunch själv.

 

Dag 5 - Kids Rafting turné

Nära Råda är en vacker sjö. Vi väljer det eftersom vattnet är extremt grunt. Det är verkligen säkert för de små bland oss. Sandstränder och sandbotten. En dag av nöje nära och i vattnet. Vi ska bygga vår egen flotte och testa den! Alla hjälper till. På stranden ska vi göra upp en eld. Kanske fångar vi lite fisk och kasta den på grillen eller .... Vem gillar pannkakor?

Vi tar också med kanoter och kajaker. På eftermiddagen testar vi motorbåten (och kanske vågar du hoppa på bananen ...)

 

Dag 6 – Familje-dag

Vi tar dig till Ekshärad. Där börjar du din kanottrip. Du paddlar nedströms på Klarälven några timmar. Det finns gott om tid att simma, fiska eller ligga ner på en sandbank. Du får en karta. Ta hand om lunch själv.

 

Dag 7 - Orienteringsrutt.

Vi har skapat en underbar rutt i skogen. En blandning av frågor och uppdrag. Naturligtvis hantering av naturen. En guide hjälper dig. Det är ett annat sätt att vandra .... Under dagen har vi lunch. Vid slutet av rutten är det dags att äta glass.

 

Dag 8 – Tyvärr

Din resa har slutat ... men du har lärt dig så mycket, så du kan berätta många historier hemma

 

 

 

Boka här program 2

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

FORM SEND!

Barn-program 2